logo Hadsund Vandværk a.m.b.a.
 
 

Tips, gode råd & vores e-mail adr.

Vores e-mail adr.: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Send evt. en mail til os under menupunktet "Kontakt".

Retningslinjer for vandmålerens placering iflg. lovgivingen: Måleren bør anbringes mellem 500-1200 mm over gulv Der bør mindst være mindst 700 mm luft over måleren samt 600 mm fri plads foran måleren. Generalforsamlingen har for mange år siden besluttet, at forbruger selv skal sørge for montagen og vedligeholdelsen af snavsesamler/si før vandmåler. Se tegning ved at klikke på linket nederst på denne side:"Eksempel på udførelse af målerbrønd & målerinstallation i ejendom"

Husk at give os besked før og efter Deres vvs-montør bryder plomben på
vandmåleren, så vi får mulighed for at genmontere plomben.

Kontakt os meget gerne såfremt De får øje på vedvarende vandopsivninger i veje
og fortove.

Et godt tip: husk at rense Deres snavsesamler, som er monteret før vandmåleren;
en tilsnavset si kan være årsag til lavt vandtryk.

Vedr. den elektroniske radio-måler:

Drej ikke på den øverste, store grå "knop", dette er radiosenderen og må ikke røres, såfremt den ikke forbliver korrekt monteret på måleren betragtes dette som mislighold af vandmåleren, og forbrugeren bliver pålagt at betale for udskiftning af hele vandmåleren, pris kr. 1.200 + moms.

Måleren kan aflæses manuelt ved at åbne det lille låg, som er formet lidt som en halv-måne. Sidder vandmåleren et svært tilgængeligt sted, kan man  ved manuel aflæsning evt. benytte sig af et spejl eller tage et foto med sin mobiltelefon.

Ved mistanke om utæthed i Deres rørsystemer kan man kontrollere dette på vandmåleren (når der ikke bliver brugt vand i husstanden) ved at følge den sorte knap/skive med hvide streger (der er ingen tal derpå). Den sidder halvt gemt inde under radiosenderen.Denne knap/skive vil bevæge sig, hvis der er vandforbrug i Deres rørsystemer. Bemærk, at såfremt der evt kun er tale om en lille utæthed skal man væbne sig med tålmodighed under observationen af den sorte knap/skive.

Mørke rande i toilettet : Klik her

Hadsund Vandværk a.m.b.a. · Vandværksvej 17 · 9560 Hadsund · Tlf.: 9857 5078